26. touko, 2014

Pentupäivitystä 26.5.14

"Takan aika työntäyteisiä viikkoja mamma 1 ja mamma 2 synnytysten ja ensipäivien merkeissä! Siis maailmaan syntyi 3vk välein pennut ja mikä hurjinta ( ihaninta) molemmille viisi kaunista vauvaa. <3
Mamma 1 teki siin 28.4.14 2 poikaa ja 3 tyttöä. Hivenen jännittävän synnytyksen myötä. Pentu nro 2 oli perätila ja jotenkin juntturissa. Olin jo lähdössä el, kun viimein putkahti omin avuin maailmaan. Pentu oli melko heti vireä ja äänekäs, mutta väsynyt syntymästä. Joten syöttelin tuttipullolla 1vrk, jotta voimat riittivät taiselemaan sisarusparven kanssa. :D Muut kaikki syntyivät näin sivullisen silmin putkahtamalla. Nyt pentue täyttää tänään 4vk, ho.. hoijaa kun aika kiitää.

Mamma 2 taas pyöräytti 20.5.14 samoin viitoset, joten tuvassa kohta säpinää. <3 Mamma 2 vain putkautti vaavit maailmaan mielestäni mallikkaasti vaikka tällä kertaa kätilönö toimi mieheni. ;) Tietenkin saaden töihin mukavia tekstareita. Vauva 1 painaa..., Vauva 2 painaa.. ja niin edellen. Kun oli tullut neljä viestiä laitoin takaisin, että riittäisi jo! Mamma vaan pyöräytti vielä yhden ja kaikki voi hyvin. Nyt nämäkin mussut täyttävät huomenna 1vk <3"