16. kesä, 2014

Pentupäivitystä 16.6.2014

"Viikot vierii ja tuvassa on kiirusta, sutinaa ja ihanien pienten tassujen sutinaa. :D Aika kuluu hurjaa vauhtia vaaviarkea pyörittäessä.

Ensimmäinen pentu kun sai uuden kodin ja vaikka viipeltää vielä monta viikoa kotona, tuli huokaus. Iltavuoron tauolla tuli haikeus ja ikävä samaan aikaan, mutta samalla hyvä mieli kun sai hyvän kodin.

Tämä kahden lähekkäisen pentueen sutina on ollut aivan kamalan ihanaa, kiireistä ja väsyttävää. Kuitenkin erittäin terapeuttinen vastapaino työlle ja tavan arjelle. Tämä on aivan ihana harrastus. Kyllä talossa on taas hiljaista kun tämä katras maailmalle suuntaa!

Nuorikko neidit ovat sivussa kypsyneet tulevikski mammoiksi ja huoltavat vaaveja hyvin. Tosin välillä hivenen liijan touhukkaasti. Viikarit vilistää ympäriinsä ja se häiritsee hoivaviettisiä tulevaisuuden mammoja. Mutta on mukava katsella luonnon omaa viettiä miten se herää näissä neideissä. Alkuun joko olivat kauhuissaan tai viileän välinpitämättömiä. Nyt hääräävät täyttä päätä emän lailla.

Tänään ykkösmamman viikarit on 7vk ja kakkosmamman huomenna 4vk. Olemme saaneet tavata aivan ihania kisuihmisä ja tuntuu turvalliselle sitten aikanaan luovuttaa vaavit piiiitkässä napanuorassa eteenpäin. Kiitokset heille. ;)"