30. kesä, 2014

Pentupäivitystä 30.6-14

"On niin huisketta välillä, ettei kerkiä ajatuksia kirjaamaan :D Tänään vanhimmat.. kauheeta jo 9vk. Vauhti on hurjaa ja luonteenpiirteet erottuu selvästi. Olen tavannut aivan ihania ihmisiä ja saan olla tyytyväinne uusiin tuleviin perheisiin. <3

Joukosta erottu selvästi Cazadat " Madde", neiti on todellinen touhutäti. Kun neiti aamulla herää on säpinät hetkessä käynnissä. Yön mukavin harrastus on minun hiuspompulan kähveltäminen johonkin aikaan yöstä. ;)
Cagan on määrätietoinen poika joka tietää missä on ruokapaikka ja parhaant nukkumapaikat. Myös löytää ekana kakkosmamman täydet tisut ja hetkessä imasee tyhjäksi. Rakastaa syliä.. <3
Cilo-Cilo on mukavuutta rakastava aivan ihanan luonteen omaava pojan kölliikä. Porukan isoin, jo nyt luovutuspainossa. Lempeä luonne ja kohtelee mukavasti myös pienempiä kamujaan.
Caba ja Cigna ovat kuin kaksoset, mutta luonteet on erinlaiset. Cigna eloisa elohiiri, syö hyvin ja monipuolisesti. Taas caba on rauhallisempi ja tavallaan vastakohta siskolleen mutta ei negatiivisesti. Hieman on neiti valikoiva ruuan suhteen, mutta kun saa broiskua eteensä se häviää. ;) Molemmat tytöt ovat leikkisiä ja ovat aina kimpassa.

Kakkospiiperot huomenna 6vk ja talossa nyt kova meno kun kaikki vilistää villisti. Olenkin antanut porukalle nimen 10 kerholaiset. Kasvetaan ja syödään leikitään, nukutaan ja aivan mahtavat perheet on meille tulossa. Luonteita haetaan vielä vaikka kyllä on erotettavissa jokainen persoona. "