17. heinä, 2014

Pentupäivitystä 17.7.2014

"Kaunis kesäinen aamu valkenee jälleen aivan ihanasti. 10-kerholaiset aloittavat aamuisen "nahuamisen" vieressä. Purraan varpaista, sormista ja haukataampa välillä leikkisästi neneästäkin. ;) Sellaisia kyljellään mönkiviä pentuja mammoinen on vierellä ja katsovat vielä unisilla silmillään, josko kohta heräisit.

Aamu menee tutusti perus hoidossa ja mukavasti on lapsille painoa tullut. Ruoka maistuu ja ennen kuin kerkiää edes omalle aamupalalle on ruokaa jo lisättävä pennuille. Mammat piipahtaa tarhassa ja lötkähtävät aurinkoon kurnuttaen lapsille. Tisut meistuu vielä vaikka vanhimmat on 11vk ja nuorikot 8vk. Tarkistan tisut ja maitoa tulee edelleen molemmilta mammoilta. Sitten alkaa mammojen huolto, harjataan aikuiset ja siinä samalla pinokaisetkin opettelevat siisteyden salat. Pennut alkaa hiipua unille klo 11 aikaan aamupäivällä ja mammat nauttivat hiljaisuudesta.

Tätä ihanuutta kestää vielä tovin, sitten alkaa lapsilla uudet seikkailut. Onneksi ei kaikki lähde yhtä aikaa ja saamme vielä elokuun lopulle asti nauttia tassujen töminästä. :)"