Hei olen Nyyti 7v. pirteä ja jutteleva birma neiti. Olen leikattu, hyvätapainen  ja kookas kisu. Etsin uutta kotia minusta riippumattomista syistä. Koti tulisi olla loppuelämän koti mielellään kisuihin tottunut. Toiveena aikuisperhe tai jos lapsia ne olisi jo varttuneempia. Ei mielellään muita lemmikkiä. Tulen kyllä toimeen muiden kanssa mutta muut usein säikyttävät minua koska olen kuuro. Kamut tuppaa hiipimään taakseni ja silloin säikähdä. Muutoin kuurous ei minua vaivaa. Olen kova kehräämään ja haluan olla kaikessa mukana. Nyt asustan kasvattajan luona ja odotan sitä perhettä joka kaluaisi minulle kodin antaa. Jos haluat lisää tietoa tai tulla katsomaan ota yhteys. 😽

4.5.2022

Tähtiklaanin Cecilia tutummin Sissi etsii joko sijoitus kotia yhdestä pentueesta tai neiti voidaan ostaa omaksi heti. Mielellään ainoaksi prinsessaksi ja hemmoteltavaksi. Vain sisäkissaksi ulkoilut tarhassa tai valjailla.

Sissillä on ikää 4v. Lisätietoa saa kasvattajalta Sari Väänänen Sari.vaananen@suffi.fi tai  Aamentassussa mieluiten s-postilla ensin.